Elbiler

Højland elbil center

Hos Højland Biler brænder vi for el-biler, og vi har gennem mange år opbygget uvurderlig viden omkring el-biler. Indehaver Kaj Højland var frontløber for el-biler allerede da Peugeot kom med Peugeot Ion og Partner Electric tilbage i 2011.

Gennem årene har der været op- og nedture for elbiler men hos Højland Biler har vi holdt ved og derfor har vi opbygget den viden som dagligt kommer vores mange kunder tilgode.

Læs hvad medierne gennem tiden har skrevet om Højland Biler og el-biler ved at klikke på enkelte logoer nedenfor

 Kaj Højland er en græsrod, når det gælder fremtidens biler

Kaj Højland har et særligt forhold til grønne biler. Faktisk siger han selv at han er en græsrod, når det gælder denne gruppe af fremtidens biler.

– Derfor har Højland Biler opbygget en årelang erfaring med emnet. En erfaring drevet af interesse. Ikke for pengenes skyld eller ud fra bestemte bilmærker, lyder det fra Kaj Højland.

Siden 2011, hvor han købte sin første, er hans passion for el og hybridbiler kun vokset. Det samtidigt med at de miljøvenlige biler er buldret frem teknologisk.

– Selv om der i dag er mange gode grunde til at købe grønne biler, og politikerne gerne vil have os til at tænke grønt, når vi køber bil, så er antallet af grønne biler slet ikke fulgt med i Danmark.

Kom ind og få en snak om mulighederne. Bliver  det el, brint eller hybrid der bliver fremtiden? 

Hos Højland vil man blandt andet ofte opleve elbiler fra Tesla, Hyundai og Peugeot. Hybrid bil fra Toyota og Plug-in hybrid fra Hyundai.