Erhverv

Specialopbygninger af varebiler

Har du behov for en varebil med en speciel opbygning kan du trække på vores erfaring, da vi tidligere har opbygget mange forskellige varevogne til diverse brancher. Kontakt os i dag i vores erhvervs-salgsafdeling direkte på tlf. 96 17 44 92. Se eksempler på specialopbygninger herunder.

Vi har samarbejde med forskellige karosserifabrikker, og kan således via deres ekspertise og vores egen lange erfaring, opbygge den helt rigtige transportløsning til din virksomhed.

Det kan f.eks. være indretning med værkstedsudstyr, kran, tiplad, knæklad, lift, køle-kasse, fryse-kasse, branche-specifikke ladopbygninger, chassis-forlængelse, navigationsanlæg, sporingsudstyr, ventilation, mobiltelefoni, oliefyr, eller helt andre små eller store ændringer, som giver dit firma den optimale transportløsning.

Eksempler på special-opbygninger vi har leveret

peugeot-varevogn

Dette er bil nummer 25 og nummer 26 vi har indrettet til en meget trofast kunde, som i mange år har vist os den tillid at lade os være totalleverandør omkring kundens vognpark, som kører mange kilometer døgnet rundt og ofte på grusveje, så biler og udstyr skal være robust. Her har vi monteret kundens “custom made” inventar med skuffer som giver en suveræn pladsudnyttelse i de forholdsvist kompakte, brændstoføkonomiske og komfortable Peugeot Partner varevogne.

  

peugeot-boxer-varevogn

En af vore mangeårige trofaste kunder bestilte disse biler med en masse ekstra udstyr som gør dem til et perfekt arbejdsredskab. De kører mange kilometer – og meget om natten hvor en ting som godt lys på bilen både foran, bagpå, i kabinen og i varerummet er afgørende for en effektiv og sikker transport.

peugeot-boxer-varebil

Peugeot Boxer kassevogn opbygget som servicevogn til entreprenør. Bilen er med forstærket undervogn, fenderlister mm som gør bilen ekstra robust og anvendelig under vanskelige forhold døgnet rundt.

peugeot-boxer-alukasse-varebil-kassevogn

Peugeot Boxer chassis opbygget med letvægtskasse i monopan. Bilen kører ofte om natten, så vi har monteret ekstra baklygter og lys i varekassen. Der er monteret luft-affjedring for at forbedre kørekomforten.

specialopbygninger

Lift-bil vi har opbygget med 6-pallers letvægtskasse og kort akselafstand for maksimal manøvredygtighed og lasteevne. Brobil. Sidedør. Eurogrib binderække. LED-loftlys. Lift. Elektronisk lader mm.

specialopbygninger

Den ene af to presennings-rig-biler vi har leveret til en lokal virksomhed. Vi har monteret en kraftig ventilator i forsmækken og fremstillet luftkanaler som fordeler luften i det store lad.

 

specialopbygninger

Entreprenørbil vi har indrettet med reoler og diverse inventar. Blitzlygter for og bag. Bakkamera. LED belysning med bevægelses-sensor i varerum. 

specialopbygninger

 Dobbeltkabine, hvor vi har fjernet bagsædet og monteret gitter bag førersæde. Der er nu plads til masser af gods i den lukkede kabine og på det åbne lad. Efter denne ombygning kan bilen evt. indregistreres som varebil på ”papegøjeplader”, hvis man ønsker at kunne bruge den privat.

specialopbygninger

Denne auto-transporter har vi opbygget med knæklad i ren aluminium for maximal lasteevne ca. 1.500 kg. Den må trække en trailer på 2.500 kg, men kan laves med højere hængervægt. Der er el-spil med sideforskydning og fjernbetjening, slidsker i kasetteskuffe med fixeringsgreb, og ladet er konstrueret med et langt “knæk” så moderne lave biler med lang front kan køre op. Er også velegnet til mini-gravemaskiner mm. Arbejdslamper og rotorblink. Vi har en lignende bil til salg – kig i menuen “brugte biler” eller ring og hør nærmere.

specialopbygninger

 Fiske-salgsbil vi har leveret med frysekasse. Lysreklameskilt foran. Klokke. Lys på siden af kassen. Kort aksel-afstand for maksimal manøvredygtighed og lasteevne. Der er 3 døre i hver side, for at mindske kuldetabet ved dagens ekspeditioner.

specialopbygninger

Ladbil leveret med langt lad. Varmgalvaniseret stålramme.Aftagelige hjørnestolper.

Gummiafstopning af smække, samt kraftige surrekroge under ladkanter.
Lad er forberedt for nem eftermontering af ekstraudstyr som f.eks. lastebøjler eller presenningsrigning.

specialopbygninger

Denne kranbil har vi bygget til en kunde som har brug for at læsse big-bags på bilen og på en stor trailer. Kranen er med dobbelt hydraulisk udskud og bagmonteret, for at kunne læsse direkte på efterspændt trailer. Der er monteret luftaffjedring. Reklamelysskilt og rotorblink på taget.

specialopbygninger

Opbygning leveret med lad med fladpresenning og stort værktøjsskab foran med adgang fra begge sider. Slidsker til opkørsel af maskiner på ladet. Slidskerne opbevares i en skuffe under ladet når de ikke er i brug. Rotorblink og arbejdslys. Peugeot Boxer Mandskabsbil til et sjak på op til 7 personer.

specialopbygninger

Denne bil har vi fået opbygget med oplukkelige låger begge sider og i bag. På taget er der ræling til transport af stiger og andre lange emner. Bilen er blevet indrettet med reoler til værktøj og materialer efter at billedet er taget. Mandskabsbil til et sjak på op til 7 personer.

specialopbygninger

En kompakt varevogn som vi har udstyret med reoler på udtræksslidske, som giver lettere adgang til godset.Indretningen er tilpasset kundens behov med diverse skuffer, sortimentskufferter, katalogholdere mm. Denne indretning er til en dyrlæge, men vi kan skræddersy en løsning til dig uanset din branche.

specialopbygninger

Vi kan ændre farven på din varebil ved omlakering – eller som på billedet med folieindpakning. Folien kan kombineres med logo og reklamer efter dit valg. 

specialopbygninger

 Her har vi skiftet farve med folie på bilen så den passer sammen med resten af kundens flåde af varevogne.

specialopbygninger

 Specialbil til vores lokale glarmester.