Dinitrol RUSTBESKYTTELSE

Din bil ruster i det danske klima

Undervognsbehandling i Thisted

Hos Dinitrol Center Thisted rustbeskytter vi din bil udvendigt og i hulrum efter Dinitrols detaljerede sprøjteskemaer som er specielt udviklet til alle bilmodeller. Med markedets mest detaljerede sprøjteskemaer samt grundig løbende uddannelse af erfarne sprøjteoperatører, sikrer vi dig, at rustbeskyttelsen bliver påført korrekt og ikke rammer kritiske elektroniske dele og sensorer.

Med indgående viden omkring rust, undervognsbehandling, rustbeskyttelse og bil vedligeholdelse giver vi dig ekspert rådgivning om antirust. Dinitrol Center Thisted foretager gerne et antirust eftersyn og genbehandler først din bil, når det er nødvendigt.

Bestil tid til rustbeskyttelse på tlf. 97 92 27 36 – eller brug online booking – og læs om Dinitrol undervognsbehandling og rustbeskyttelse herunder.

I Jyllands nordvestligste hjørne er der ofte salt i luften omkring Hanstholm, Klitmøller og Thy, og her finder du Dinitrol Center Thisted. Antirust undervognsbehandling er en god investering til din bil i dette salte miljø.

Vi påviser altid, at din bil har fået den undervognsbehandling som du har bestilt med vores fotodokumentation

Fotodokumentation er din sikkerhed for, at bilen har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, der er nødvendig for at opnå en høj kvalitets rustbeskyttelse. Ved fotodokumenation påviser vi altså, at din bils inderskærme, bundplader og andre plastikdele i undervognen har været adskilt. Det er din garanti for kvalitet og et sikkert udført arbejde.

Vores 3 grundprincipper ved undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Ved en kvalitets undervognsbehandling og rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle vores behandlinger efterlever vi tre grundprincipper: Grundigt forarbejde, Blåstemplet kvalitet og 100% bekymringsfrihed.

Vores tre grundprincipper skaber sammen med Dinitrol VERDENS BEDSTE RUSTEBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima. Det er vores løfte til dig – markedets bedste kvalitet og en tryghed ved, at du har gjort en god investering i undervognsbehandling og vedligeholdelsen af din bil.

  1. Grundigt forarbejde – går altid forud for en Dinitrol Rustbeskyttelse og er din garanti for, at bilen får den helt rigtige undervognsbehandling. Vi afmonterer plastafdækninger, efterser vognbunden for rust og klargør alle kroge og samlinger.

  2. Blåstemplet kvalitet – både hvad angår udførelse og rustbeskyttelsesprodukt. Vores rustbehandlinger er godkendt af Teknologisk Institut, og vores produkter er naturligvis godkendt til brug på alle bilmærker.

  3. 100% bekymringsfrihed – for skjulte skader og uforudsete udgifter til rustreparationer og for kvaliteten af din bils rustbeskyttelse. Vi foto-dokumenterer og certificerer, at bilen har fået den nødvendige undervognsbehandling og giver nye biler 30 års gratis garanti mod gennemtæring. 

Salt i luften er et kendt fænomen tæt på Vesterhavet i Thy, og det er her du finder Dinitrol Center Thisted. Antirust i form af rustbeskyttelse og undervognsbehandling er en god investering til din bil i dette salte miljø. Kontakt os på tlf. 97 92 27 36.

Ring for priser