Leasing

Hvad er flexleasing ?

Flexleasing er i princippet det samme som at eje bilen på ” gammeldags maner ” , eneste forskel er bare at der ikke er indbetalt afgiften på bilen. I stedet betales der en procentsats af afgiften så længe at man har bilen på nummerplader.

Da afgiften ikke er indbetalt har man heller ikke et tab herpå og tabet er derfor kun på selve ”bilen ” og det er her man har en økonomisk besparelse, samt at man ikke har en masse penge bundet i bilen.

En anden fordel ved ikke at have indbetalt afgiften er at den dag man vil sælge bilen igen, vil det være langt  nemmere, da forhandlerne er yderst interesseret i at købe biler uden afgift , idet man så ikke har en risiko hvis afgiften på biler skulle falde igen.

I de fleste tilfælde er det også mulig at bilen står som + moms ( ikke momsdød ) så man ikke skal nedskrive på momsen og den dag bilen skal sælges igen er det mulig at den kan sælges i andre lande også da momsen ikke er betalt.

Hvad er splitleasing ?

Splitleasing bruges typisk ved kørsel i firmabil, da man så ikke bliver beskattet af kørsel i bilen, men at alle udgifter bliver fordelt efter hvor meget erhvervskørsel og privatkørsel man har.

Kører man 20 % privat og 80 % erhverv vil alle udgifter til bilen blive faktureret derefter ud fra samme

Procenter med 20 % til bruger og 80 % til firmaet

Hvad er sæsonleasing ?

Leasing formen bruges typisk på specialbiler og sommerbiler , hvor man kun har plader på bilen i en forholdsvis begrænset periode i forår og sommerperioden , typisk 5-7 måneder.

Derved betaler man kun periode afgift i tiden med nummerplader på bilen

Dette er også typisk biler der ikke taber særlig meget i værdi og derfor er det ikke nødvendigt at afskrive ret meget på bilen så man kan komme forholdsvis billigt ud at køre i sin drømmebil.

Type
Mærke
Model
Brændstof
Maks. pris
Årgang