reLeasing

releasing

Releasing, genleasing, brugtvognsleasing – kært barn har mange navne, men konceptet er det samme. Releasing er en leasingform, der er fordelagtig at kombinere med flexleasing, da det tilsammen kan give en fordelagtig pris på premium- og luksusbiler.

Hvad er releasing ?

Releasing er en fordelagtig leasingmodel, som kort sagt kan beskrives som privatleasing af en bil, som tidligere har været leaset ud til en anden kunde eller som har været brugt som demobil. Re-leasing kan også referere til, at man importerer en brugt bil fra udlandet, som så leases ud i Danmark. Forskellen fra andre leasingmodeller ligger altså i, at bilen ikke er helt ny, men derimod har kørt nogle kilometer.

Fordelene ved at benytte sig af releasing er mange. Du får blandt andet en bil, som er relativt ny, og samtidig er førstegangsydelsen og den månedlige ydelse ofte en del lavere end ved leasing af en spritny bil. Derudover passer leasingmodellen til de fleste, da den henvender sig til alle budgetter.

Du kan læse mere om flexleasing her.

Det er helt naturligt, hvis du sidder tilbage med en lang række spørgsmål, når du har læst ovenstående. Kontakt derfor gerne en af Højland Bilers sælgere, hvis du ønsker at blive klogere. Vi hjælper gerne med at finde din næste drømmebil.

Type
Mærke
Model
Brændstof
Maks. pris
Årgang
Vi kunne desværre ikke finde nogle produkter.