Elbil værksted

Certificeret værksted for elbiler og hybridbiler

 Vidste du, at vi som dit lokale CarPeople-værksted er certificeret til at servicere og reparere din elbil og hybridbil?

Og at du selvfølgelig bevarer fabriksgarantien?

Vi servicerer og reparerer alle el- og hybridmærker til konkurrencedygtige priser og holder os løbende opdateret, så du altid får kvalificeret rådgivning og høj kvalitet.

Ny el- og hybridbil certificering gearer Højland Biler til fremtiden.

Nu er der godt nyt til alle el- og hybridbilejere.

Højland Biler har arbejdet med Elbiler siden år 2011, og er blandt Danmarks mest erfarne værksteder når det drejer sig om Elbiler.

 Som medlem af værkstedskæden Carpeople er vi nu tillige som nogle af de første i Danmark uddannet på Carpeople Academy og certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler.

Certificeringen betyder helt konkret, at værkstedets ansatte er blevet uddannet i at servicere og reparere el- og hybridbiler og løbende får kompetencerne opdateret.

Det kræver nemlig nogle helt særlige kompetencer at servicere el- og hybridbiler, ligesom der er en række sikkerhedsmæssige krav, der skal overholdes.

Samtidig er værkstedet indrettet med det korrekte udstyr, og vi har afmærket et særligt område til el- og hybrid biler. Gulvet er udstyret med en gummimåtte, og værktøjet er isoleret og beregnet til at arbejde med højspænding. På den måde kan vi sikre, at sikkerheden altid bliver overholdt. Det giver tryghed for både vores kunder og os.

I vores salgsafdeling forhandler vi både Elbiler, Hybridbiler og biler med benzinmotorer og dieselmotorer.

Vi går i det hele taget meget op i ”Grønne Biler”.

I daglig tale kalder vi de grønne biler for lidt af hvert, “kært barn har mange navne”, som man siger. Der er mange stavemåder vedrørende disse grønne biler, her er blot nogle af dem:

Uanset stavemåde, så kan du trygt tage kontakt til Højland Elbil Center.