Prisgaranti

Prisgaranti på service og værkstedsarbejde på din bil

Hos Højland Biler har vi prisgaranti på alt vores værkstedsarbejde, så du altid kan få den bedste service og reservedele af høj kvalitet til den mest fordelagtige pris. Har du et pristilbud fra et andet bilværksted som mod forventning er bedre end vores, matcher vi det.

Følgende kriterier skal være opfyldt for at prisgaranti kan være gældende:

Du skal fremvise et skriftligt tilbud fra et andet værksted på det pågældende stykke arbejde. Tilbuddet skal være fra et værksted inden for en radius af 20 km og må maksimalt være 21 dage gammelt.

Det indhentede tilbud på serviceeftersyn/reparation skal være på samme type service / reparation af bil og have samme inspektionspunkter og indhold jævnfør bilens serviceplan / reparationsvejledning, som ved udførelsen på et af Højland Bilers værksteder i Nykøbing Mors eller Thisted.

Tilbuddet skal indeholde: -Udspecificerede reservedele -Væsker/smøremidler -Udspecificeret arbejdsløn. Alt sammen i henhold til aktuel serviceplan / reparationsvejledning for bilen.

Højland Biler forpligter sig ikke til at udbetale differencen, hvis tilbuddet er indhentet ved et andet værksted, EFTER serviceeftersynet / reparation af bilen er udført hos Højland Biler.

Prisgaranti kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter og bonusordninger

Det er din sikkerhed for at bevare kvaliteten til den rigtige pris. Ingen bedre , ingen billigere og ingen unødige bekymringer for dig og din bil..

Vi ses hos Højland Biler

N.A.Christensensvej 22, 7900 Nykøbing Mors

Vilhelmsborgvej 17, 7700 Thisted