Xtra serviceabonnement

service på abonnement - serviceaftale til din bil

Højland Xtra er serviceaftalen til dig som ikke gider at spekulere på serviceeftersyn til din bil, men som stadig ønsker at holde den i god og forsvarlig stand – Læs om mulighederne herunder.

Der er flere typer abonnementer på service til både privat og erhverv, fælles for dem alle er at du betaler et fast månedligt beløb som dækker bilens serviceeftersyn i.h.t. det abonnement, som du har tegnet.

Vi har følgende abonnementer:

  • Basis privat serviceaftale
  • 5+ Privat serviceaftale
  • Pro Erhverv serviceaftale
  • 5+ Erhverv serviceaftale

Disse serviceaftaler kan suppleres med tillægspakker efter ønske og behov.

Eksempelvis: Bremsepakke, Dækhotelpakke, Rustbeskyttelsespakke.

Xtra fordele ved Højland Xtra: Gratis udskiftning af pære incl. pære også mellem service, gælder dog ikke xenon. Gratis udskiftning af viskerblade excl. materialer. Gratis opfyldning af sprinklervæske også mellem service. Gratis lånebil ved værkstedsbesøg. Gratis “Pick up” service (hente/bringe) i Thy og i en radius af 100 km fra Højland Biler´s værksteder i Thisted og Nykøbing Mors. 10% rabat på reparationer som ikke er omfattet af serviceabonnementet på din bil.

Priseksempler

peugeot-208
hyundai-i20
hyundai-i30
peugeot-3008

Pakkerne indeholder

Basis privat indeholder

Serviceeftersyn på et af vores værksteder iht. fabrikantens forskrifter inkl. skift af olie og oliefilter, pollenfilter, brændstoffilter, tændrør, luftfilter, bremsevæske og kølervæske. (jævnfør servicebogen)
Alt sammen udføres jvf. intervallet i fabrikkens eftersynsprogram.
I forbindelse med service testes og kontrolleres en lang række punkter: Bremser, undervogn, styretøj, gearkasse, batteri og rustbeskyttelse. Alt dette for at opretholde din bils sikkerhed.

Ved ekstra reparation som ikke er indbefattet af serviceaftalen kontaktes du naturligvis inden reparationen igangsættes, endvidere får du på ekstra reparationer 10% rabat. Reparationer som ikke er omfattet kunne eksempelvis være skift af tandrem, bremseklodser, undervognskomponenter, udstødning og alle andre reparationer som ikke specifikt fremgår af aftalen.

Bremsepakken indeholder

Bremserens efter behov samt udskiftning af sliddele så som bremseskiver og bremseklodser efter behov, incl. materialer. Bremsepakken omfatter sliddele (bremseskiver, bremseklodser, bremsebakker).

Dækhotelpakken indeholder
  • Opbevaring af sommer/vinterhjul på vores dækhotel
  • Skift/montering af sommer/vinterhjul på fælge (ikke løse dæk)
  • Gratis montering og afbalancering af nye dæk købt hos Højland Biler (dæk er ikke indbefattet i pakken)