Biler til salg

Type
Mærke
Model
Brændstof
Maks. pris
Årgang

Altid mindst 150 biler til salg!

Hos Højland Biler har vi som bilforhandler valgt at specialisere os i nyere brugte biler til såvel erhvervslivet som til familien, men ønsker du en fabriksny bil er vi naturligvis – uanset mærke – også leveringsdygtige heri. Altid mindst 150 biler på lager. Vi har altid et stort udvalg af Peugeot, Hyundai og Citroën samt skiftende kollektioner af andre bilmærker.  Via internettet har vi hver dag løbende kontakt med købere fra enhver afkrog af Danmark, og når handlen er indgået kan bilen afhentes i en af vores bilforretninger i Thisted eller Nykøbing Mors, men vi tilbyder også levering på din hjemmeadresse.

Vi har igennem årene opbygget et bredt netværk til en lang række af bilforhandlere, opkøbere og leasingselskaber, så hvis ikke vi i første omgang har den bil du søger, skal du blot kontakte en af vore bilrådgivere, så finder de den til dig. Uanset om du vil købe, firmalease eller privatlease din nye, brugte bil, så er vi eksperter på området, og salgsafdelingen står altid klar til at rådgive dig om de mange muligheder.

Vores autoværksted tilbyder alt i bilservice, autoreparation, skadesreparation, dækservice, hjulopbevaring, rudeskift, bilsyn, undervognsbehandling, autolakering, polering, biludlejning, leasing og meget mere. Du behøver kort sagt kun at køre ét sted hen med din bil, og det er selvfølgelig til Højland Biler.

Hos Højland Biler A/S er du sikret garanti og tryghed, men ”det behøver jo ikke være dyrt, fordi det er godt”.

Udover vort altid store udvalg af Peugeot, Hyundai og Citroën biler har vi et meget skiftende udvalg af andre bilmærker som f.eks: Audi, BMW, Fiat,  Ford, Honda, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Opel, Renault, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo og VW personbiler, samt et varierende udvalg af varebiler i Citroën, Peugeot, Iveco og andre bilmærker.

Vi køber selvfølgelig gerne din byttebil til en fair pris, uanset om det er en personbil eller varevogn, om den udtjent og til skrotpris, eller det er en fin bil som fortjener en god byttepris.

Uanset om du er på udkig efter  ELbiler, hybridbiler, plugin hybridbiler, benzinbiler eller dieselbiler kan vi hjælpe dig med rådgivning, bilsalg, privatleasing, flexleasing, erhvervsleasing og bilservice.

Altid velkommen

Hos Højland Biler vil du som kunde – uanset formålet med dit besøg – altid være i fokus, og vi vil i den forbindelse bestræbe os på, at give dig og din familie den bedst mulige rådgivning, oplevelse og service.

Salgspersonalet hos Højland Biler i Thisted og Nykøbing Mors arbejder hver dag målrettet på at give dig som kunde den størst mulige garanti og tryghed i enhver form for bilhandel.

Alle vores biler er minutiøst gennemgået af fagfolk, inden de stilles til salg.

Salgsafdelingen