splitLeasing

splitleasing

Splitleasing er en type af flexleasing, hvor leasingkontrakten bliver delt i to dele, én til erhverv og én til privat. Splitleasingkonceptet kombinerer således privat- og erhvervsleasing i et og samme produkt. Vælger du splitleasing, og kører du f.eks. 75 % erhvervskørsel og 25 % privatkørsel, vil dit firma eller arbejdsgiver derfor blive faktureret 75 % af alle omkostningerne og du vil privat mod-tage en regning på 25 % af alle omkostninger.

Hvad er splitleasing ?

Splitleasing er en særlig ordning, hvor arbejdsgiveren og medarbejderen hver for sig indgår en separat aftale med et leasingselskab om at lease den samme bil. Ordningen indebærer, at arbejdsgiveren og medarbejderen hver især betaler præcis den del af de samlede omkostninger, som vedrører deres respektive andel af bilens kørsel, og at de hver især hæfter økonomisk over for leasingselskabet.

Dette medfører samtidig, at medarbejderen ikke skal beskattes af værdi af fri bil, eftersom medarbejderen selv betaler sin private andel af de samlede leasingomkostninger og dermed selv bærer den økonomiske risiko ved splitleasingordningen.

Kører du mere erhvervskørsel end privatkørsel kan splitleasing være en fordelagtig løsning for både dig og virksomheden. Som tommelfingerregel kan en splitleasingaftale være en besparelse for dig, hvis du kører mere end 50-60 % erhvervskørsel. I få og særlige tilfælde, hvor det eksempelvis drejer sig om en specielbil, som har en højere beskatning eller hvis du selv ejer virksomheden, kan du ligeledes finde en besparelse ved splitleasing med mindre end 50 % erhvervskørsel.

Du kan læse mere om flexleasing her.

Det er helt naturligt, hvis du sidder tilbage med en lang række spørgsmål, når du har læst ovenstående. Kontakt derfor gerne en af Højland Bilers sælgere, hvis du ønsker at blive klogere. Vi hjælper gerne med at finde din næste drømmebil.

Type
Mærke
Model
Brændstof
Maks. pris
Årgang
Vi kunne desværre ikke finde nogle produkter.