Om os

Højland Biler er en bilforretning, med salg af personbiler og varevogne. Vi har over 50 års erfaring, derfor er vi gode til at vejlede dig i netop din situation. Vi er autoriserede Peugeot, Citroën og Hyundai værksted. Vi har 2 forhandler huse i henholdsvis Thisted, som er vores hovedkvarter, og Nykøbing Mors. Derudover ejer vi også Dinitrol Center Thisted, som beskæftiger sig med undervognsbehandlinger. Vi har derfor alt hvad du skal bruge under ét tag.

Højland Biler tror på langvarige forhold – hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger og virksomheden har eksisteret siden 1968.

Højland Biler i Thisted og Nykøbing er et af de største bilhuse i Thy og på Mors. Vi er i gang med en spændende proces hvor vi er gået fra at være monoforhandler til at være multi mærke bilhus med autoriseret serviceværksted for mærkerne Peugeot, Citroen og Hyundai.

Vi har cirka 40 medarbejdere ansat som f.eks. mekaniker, mekanikerlærling, autolakerer, bilsælger, servicerådgiver, reservedelsekspedient, handelselev, tekniker, pladesmed, automontør, rustbeskytter og klargøringsmedarbejder.

Vil du have mulighed for at arbejde i et moderne bilhus, hvor tilfredsheden af vores kunder og medarbejdere vægtes utroligt højt? Så send os en ansøgning, også gerne uopfordret.

 • Bilforhandler i Thy og Mors, vi har altid mindst 150 biler til salg.
 • Autoværksted med alt i bilreparationer.
 • Auto- og dækservice
 • Vi henter og bringer din bil til service i Sydthy, Thyholm, Hanstholm og andre steder efter ønske og behov.
 • Vores Dinitrol-Center rustbeskyttelse i Thisted med Antirust og undervognsbehandling af personbiler og varevogne.
 • Autolakering hos vort nyindrettede og topmoderne bil-maler værksted i Thisted.
 • Polering og lakforsegling i Højland Bilplejecenter.
 • Erhvervsafdeling med 25 års erfaring med service og opbygning af varevogne.
 • Biludlejning af personbiler, varebiler, minibusser og flyttebiler.
 • Videncenter for Elbiler, hybridbiler, plugin hybridbiler og andre “grønne biler”.
 • RYDS Bilglas center.

 

Tag fat i os i dag, til en god snak om din nuværende bil eller køb af en ny.

Vores historie

1. februar 1968 gik en drøm i opfyldelse for Højland Bilers nu afdøde stifter, Christian Højland. Den dag startede han Dragsbæk Auto, som senere er blevet til Højland Biler. Det hele startede på Simonsbakke med et lille autoværksted, senere kom rustbeskyttelse og salg af autogas til.

Højland Biler og B.B.Biler, som i dag er sammenlagt under èt navn: “Højland Biler”, har tidligere været autoriseret Peugeot og Hyundai-forhandler, men har nu valgt at skifte fokus til nyere brugte biler. Vi er dog stadig autoriseret serviceværksted på Peugeot, Citroën og Hyundai samt Carpeople service til øvrige bilmærker.

I dag driver vi derfor en selvstændig og uafhængig bilforretning, hvor vi har et stort udvalg af nyere brugte biler i alle prisklasser. Har vi ikke bilen, som du ønsker, skaffer vi den gerne til dig. Hos os er alle muligheder åbne.

Højland Biler er en fusion mellem Højland Biler og B.B.Biler. Denne sammenlægning af to af Thys største bilhuse er blevet en realitet, da vi ønsker både nu og i fremtiden at kunne tilbyde vores kunder det største udvalg, den største ekspertise og den bedste service. Derfor har vi valgt at samle de bedste ting fra alle afdelinger i ét hus under ét navn.

Hos Højland Biler ønsker vi at være tæt på vores kunder, derfor finder du os både i Thisted, Nykøbing Mors og Hurup Thy.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest