Android auto

Hvad er android auto?

Med Android Auto får du nem og sikker adgang til din telefons apps direkte i bilens informationssystem.
Du har mulighed for at bruge navigationssystemet fra din mobiltelefon via bilens touchskærm, dette sikre at du altid navigerer efter sidste nye kortopdateringer helt uden at skulle betale for dyre kortopdateringer.

Betjeningen af telefonen er stemmestyret, og du kan således foretage opkald, starte navigation og skifte musik uden at flytte øjnene fra vejen og hænderne fra rattet.

Er det sikkert at hente Android Auto?
Ja, det er det. APKMirror er særlig sikkert at downloade fra i forhold til andre, fordi den såkaldte app-signatur tjekkes efter i hver eneste APK-fil, der uploades.
Det er den store nyhedsside Android Police, som står bag APKMirror, og signaturen i APKMirrors APK-filer er identiske med dem, der er i Google Play.

Husk opdateringerne
Du skal også være opmærksom på, at Android Auto-appen typisk bliver opdateret 1-2 gange om måneden, men fordi du ikke har downloadet appen fra Google Play, skal du selv huske at holde den opdateret ved at downloade den seneste version fra APKMirror. Du opdaterer appen ved at afinstallere den fra din telefon og hente den nyeste version igen ved at følge nedenstående installationsguide.

FDM har skrevet følgende artikel om Android Auto

Sådan får du Android Auto på din mobil

Android Auto kan på nuværende tidspunkt ikke downloades i Danmark i Google Play, men du kan nemt og sikkert installere det, hvis du følger nedenstående installationsvejledning.

Hvis du allerede har Android Auto på din telefon, skal du afinstallere app’en først. Derefter følger du de næste trin.

 1. Åbn nedenstående link på din mobiltelefon
  android-auto
 2. Rul ned til du finder ‘All versions / alle versioner’ og vælg sidst nye udgivelse.
  android-auto
 3. Vælg den version som passer til telefonenes styresystem. Hvis du ikke ved hvilket styresystem, din telefon har, kan du downloade app’en ‘Droid Info’, som viser de tekniske specifikationer, inkl. styresystem, for netop din telefon.  Tilbage i APK Mirror: Når du har fundet den version af Android Auto, der passer til dit styresystem, vælger du den version som passer.
  android-auto
 4. Rul ned indtil du finder knappen ‘Download app’. Klik og download.
  android-auto
 5. Følg installationsvejledningen.
 6. Hav et kabel og din bil indenfor rækkevidde, da den sidste del af installationen kræver, at telefonen tilsluttes din bil.